BlueSpice

Uit MediaWikiGids
Versie door Ilonka (Overleg | bijdragen) op 3 apr 2019 om 10:46 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'BlueSpice is een MediaWiki bedrijfsoplossing dat continue uitgebreid en verbeterd wordt. BlueSpice wordt wereldwijd door bedrijven gebruikt als platform voor gezame...')

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

BlueSpice is een MediaWiki bedrijfsoplossing dat continue uitgebreid en verbeterd wordt. BlueSpice wordt wereldwijd door bedrijven gebruikt als platform voor gezamenlijk kennisbeheer, als een kennisbasis in klantenondersteuning en als een ongecompliceerde tool voor documentatie en handboeken.

Kwaliteitsbeheer, procesondersteuning, beheer, bewerking en beveiliging zijn de onderdelen waar BlueSpice zich met name op richt.Met een visuele editor kunnen artikelen door de gebruikers makkelijk bewerkt worden en ook het toevoegen van afbeeldingen, documenten en categorieen is vereenvoudigd t.o.v. de standaard MediaWiki installatie. Dankzij de gebruikersadministratie en de wiki-voorkeuren is het beheer van de wiki snel gedaan. Een nieuwsblog kan de wiki up-to-date houden.

BlueSpice is verkrijgbaar in een gratis en een betaalde versie. Als je de lijst met functies van de betaalde en gratis versie met elkaar vergelijkt dan kan menig bedrijf in eerste instantie prima beginnen met de niet betaalde versie.